Med Brødskivajernet og Brødskivas ferdige melblanding, kan du raskt og enkelt steke deg to innbydende glutenfrie brødskiver, nystekt og ferskt - til hvert eneste måltid!
Smakskombinasjonene er uendelige. Med Brødskivas glutenfrie melblanding, kan du variere med ulik type veske, smør/olje, spennende krydder og ferske urter. Du kan også tilsette for eksempel små biter av pølse, revet ost og hvitløk for å nevne noe - her er det mange muligheter. Hyggelig om du eksperimenterer, og del gjerne med oss på vår Facebookside.   

BRØDSKIVAJERNET

Brødskivajernet er et lite og nett jern, som du enkelt finner plass til på kjøkkenbenken. Den praktiske størrelsen på jernet gjør at den også er grei å ta med seg på reise, samt lett å håndtere for både voksne og barn.

Brødskivajernet har non-stick belegg slik at rengjøring er enkelt. Bruk kun en fuktet klut, evt en liten børste for å koste ut brødsmuler. Skarpe gjenstander må unngås på non-stick belegg. 

Kommer i rustfritt stål med sorte detaljer og har en effekt på 1000 Watt.

FAKTA OM BRØDSKIVAJERNET

  • Lengde: 22 cm
  • Bredde: 19,5 cm
  • Høyde: 11,5 cm
  • Rustfritt stål m/sorte detaljer
  • Indikatorlys når varm
  • Justerbar termostat
  • Non-stick belegg for enkel rengjøring
  • Dobbelt jern
  • Kabel oppbevaring
  • Effekt: 1000 watt

BRØDSKIVAS GLUTENFRIE MELBLANDING

Brødskivas glutenfrie melblanding er fleksibel. Den gir hver enkelt mulighet til personlig å tilpasse sin brødskive etter ønske og behov. Hvis du ønsker kan du gjøre melblandingen grovere samt justere mengden smør, olje eller margarin etter det som passer best for deg. Melblanding er ikke tilsatt salt eller gjær, den har bra med fiber og valgmuligheter i forhold til fettinnhold og veske.

Ferdig blandet røre kan oppbevares i kjøleskapet i opp til tre dager. Det betyr at du kan ha røren stående klar slik at du raskt og enkelt kan steke deg en glutenfri brødskive når som helst! På bare tre minutter har du to nystekte brødskiver klar til servering. Enklere kan det ikke bli. 

Ettersom Brødskivas glutenfrie melblanding har en relativt liten fettmengde, sammenlignet med for eksempel vaffelrøre, kan det være greit å smøre jernet en gang i mellom. 

Brødskivas glutenfrie melblanding har AOECS standard.

7ppm er betegnelsen som betyr part pr. million, som vil si hvor mange milligram gluten det er pr. 1000 g i en matvare. I Norge og EU er denne grensen satt til 20 ppm for å kunne kalle det glutenfritt.

FAKTA Glutenfri MELBLANDING
Ingredienser: Semper mix Med fiber, bokhvete malt, potetmel, maismel, sesammel, sukkerroefiber og bakepulver. 

Melblandingen Inneholder hvetestivelse og skummetmelkepulver . Samt E-stoffene E412-E464 fortykningsmiddel og E575 - E500 bakepulver
Gluteninnhold Mindre Enn 7,0 mg / kg

Næringsinnhold pr 100 gram: 
Energi                                     336 kcal / 100 g
Fettmettede fettsyrer 0,44 g
Fett umettet fettsyrer 0, 66 g
Karbohydrater 68,0 g
Kost fiber 7,80 g
Protein 7,56 g